sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Eteisen penkki

Minulla on hankalan mallinen eteinen, kapea ja pitkä. Varmaan suurimmalla osalla se on hankalan mallinen, kerrostaloissa harvemmin on muuta kuin kapea käytävä, eikä ole käytetty turhaan neliöitä siihen.
Eteinen on sellainen, että jouduin laittamaan kaappipakastimen joko sinne tai olohuoneeseen, joten mielummin eteiseen. Toinen vaihtoehto olisi, että laittaisin ketittöön vain jää-pakastinkaapin, mutta niin pieneen pakastimeen ei mahdu oikein mitään, jäisi kaikki marjat pakastamatta... 
Toinen ongelma on kissan hiekkalaatikko, vaikka se onkin siistin näköinen, päältä sisäänmentävä ja siinä on mikrohiekkaa, en halua sitä kylpyhuoneeseen, joten senkin paikka on eteisessä.

Nuo olen saanut jotenkin järkevästi eteisen toiseen päähän, mistä on purettu vaatekaappi pois, uppoaa siihen tilaan. Mutta istumapaikka pitäisi saada, kapea penkki sopisi siihen tilaan.

Pentikillä oli aiemmin jakkara, joka olisi ollut siihen sopiva, mutta heillä ei ole sitä enää myynnissä ja se mitä ne nyt myy, ei todellakaan sovi siihen.
BoConceptilla on sen muotoinen jakkara mikä miellyttää silmää, mutta se on tehty mdf-levystä, joten se ei ole sellainen kuin haluan.

Kuva BoConceptin sivulta


Ilmari Tapiovaaran suunnittelema Artekin Pirkka tuoli olisi aivan ihana, mutta yhdistelmä koiranpentu ja design tuoli... Pitäisi aina varoa, ettei koirat pääse koskemaan siihen, aivan liian hankalaa, koti on elämistä varten!

Kuva Vepsäläisen sivulta


Mielessä on toisaalta ihan yksinkertainen kapea penkki, siihen lampaantalja, se voi ollakin juuri sellainen, mitä tuo eteinen kaipaa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti