perjantai 9. maaliskuuta 2018

Kevät kurkistelee makuuhuoneeseen

Aurinko paljastaa kamalan likaiset ikkunat, on aivan liian kylmä pestä niitä, mutta kyllä tekisi mieli saada ne jo puhtaiksi. Täytyy säätää sälekaihtimia vaan, niin ei näytä niin pahalle...


 Vielä on iso muhkea torkkupeitto esillä, kesäksi se joutaa vaatehuoneeseen, otetaan ohuempi viltti siihen tilalle. Tein talvella tuon torkkupeiton, on 100 % villaa, ihanan lämmin ja tarpeeksi ISO!

Samalla kun vaihdan keveämmän viltin myös tyynynpäälliset vaihtuvat, ainakin osittain, karvaiset joutaa tuon paksun torkkupeiton seuraksi talviteloille.





Vuode kaipaa edelleen päätyä, mutta kangas- vai puupääty...? Tuo kissapoika vaan on innokas kynsien terottelija, että saa olla tarkkana, jos se meinaa rapsutella jotain muuta kuin omaa raapimispuutaan, onneksi sillä ei ole mitään hinkua olohuoneen sohvan kynsimiseen.


Tuo tietokonepöydän tuoli muuttaa ruokapöydän tuoliksi muiden samanlaisten joukkoon ja tuohon on etsittävä uusi tuoli, kun vaan keksisin millainen siihen olisi sopiva, mielellään kaunis, mitään hirvitystä en siihen huoli ja tietenkin hyvä istua, koneella joudun kuitenkin vuoden aikana aika monta tuntia istumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti